Wardrobe malfunction

Strange. I had a mini skirt with this outfit somewhere…

Where did I put it?

2 Comments

 1. hallo Floortje,
  ik heb een filmpje gezien van delores toen ze hem aan trok de avondjurk en nu is het ineens en minirok. ik vond het grappig. ik heb nu 10 konijnen en 2 albinos. we willen ze verkopen maar we willen graag 1 albino houden als het een meisje is. ik had er 18 maar we hebben er al 5 verkocht. ik ga nog wat fotos versturen.

  groet Wessel

  Like

  1. Hoi Wessel, Delores zegt dat dat ze heel goed kan knagen en van haar avondjurk een minirok heeft gemaakt! Voor als ze eens wat anders aan wil. Ik weet niet of ze al door heeft dat Katrijn het rokje heeft ingepikt… Groetjes van Floortje

   Like

Spill your beans here - you know you want to!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.